vidavegetal.blogg.se

2017-01-30
11:50:27

Lyxig söndagsmiddag

Hej på er, är ni lika måndagströtta som jag? Jag skulle egentligen på ett möte i morse men jag försov mig men vi flyttade fram det istället så det var inga problem. Jag har inga andra möten denna veckan, ska bara hämta lite medicin på onsdag. Just nu sitter jag och försöker plugga men det går sådär för jag har så svårt att koncentrera mig. Det leder till ångest så jag måste kämpa på ett par timmar till! Det är mycket tankar som snurrar i huvudet just nu. Förutom att plugga idag ska jag äta såklart, kanske handla mat och ta en promenad med Hanna ikväll. Det var några veckor sen vi gick tillsammans så det ska bli roligt. Imorgon har jag planerat att åka till en kompis på förmiddagen och när jag kommer hem ska jag plugga.. Sen får vi se vad jag ska göra resten av veckan mer än att plugga och gå promenader, ska försöka ta mig till gymmet och gå på iallafall två pass också. 
 
Jag mår lite konstigt både fysiskt och psykiskt faktiskt men jag hoppas det går över snart. Jag blir bara så besviken eftersom att jag trodde att jag skulle må bra nu eftersom jag hade gjort det i två veckor. Min förhoppning var ju att det skulle vända och bli bättre för alltid så jag är ledsen just nu för att jag är så otroligt trött på att må dåligt. Jag får försöka tänka positivt för det tror jag kan hjälpa till för att må bättre, det är inte alltid så lätt men jag vill bara må bra nu så jag ska verkligen jobba för att tänka så. 
 
 
Här är jeansen jag köpte och en mysig tröja jag hittade på stadsmissionen (vet inte hur man ska ta bilder på kläder haha). Byxorna ser svarta/gråa ut men dom är faktiskt mörk blåa och det syns när jag jämförde med mina svarta byxor
 
 
Min lyxiga söndagsmiddag, havregrynsgröt