vidavegetal.blogg.se

2016-10-31
12:43:03

måste orka plugga

 Helgen gick fort och nu är det måndag igen! I fredags åkte Jesper och jag upp till Stockholm och vidare mot Nynäshamn där Jespers bästa kompis och hans barn bor. Jag var tveksam på om jag skulle orka följa med men det gick bra, kunde lägga saker åt sidan. Igår kom vi hem igen med bussen vid klockan 22.
 
Jag var på ett extra samtal idag på valnöten vid nio och jag råkade vakna vid halv så jag fick stressa lite och äta frukost när jag kom hem. När jag träffade min samtalskontakt idag fick jag veta att läkaren har höjt min medicin nu och jag slapp träffa honom vilket var skönt. Jag blir alltid så nervös och har svårt att prata när jag ska träffa läkare. Får hoppas att medicinen kommer få upp min stämningsläge litegrann! Jag fick även i läxa att jag ska försöka skriva ett par bra saker som jag gör under dagarna för att öva på att vara nöjd med saker jag gör istället för att vara elak mot mig själv som är ett stort problem som jag har. Jag ska träffa samtalskontakten på onsdag igen som vanligt.
 
Idag börjar den nya kursen som heter Socialpedagogik, vet inte riktigt vad det innebär men det låter intressant iallfall. Öppnade precis den första uppgiften och det verkar svårt faktiskt men jag får jobba på! Jag har gjort en veckoplanering så det lugnar mig lite iallfall, jag gillar att ha koll på vad jag ska göra.
 
Nu måste jag sätta igång med att plugga
 
Hoppas ni får en fin måndag!