vidavegetal.blogg.se

2017-02-22
10:08:43

Sömntuta

Godmorgon onsdag! Tanken var att jag skulle upp och tvätta vid åtta idag men råkade visst sova till nio istället. Igår tog jag också en oplanerad sovmorgon...menmen det var skönt iallafall! Sen var jag på ett möte och när jag kom hem hade Jesper slutat jobba så då cyklade vi och handlade på Maxi. När vi kom hem cyklade Jesper till gymmet och en stund senare gick Hanna och jag på ett pass på gymmet också. Jag kände mig trött så jag tänkte att jag inte skulle orka men väl där så var det jättekul och skönt! Middagen blev lite sen igår eftersom jag kom hem vid 19 sen skulle vi ju laga den också. Det blev broccolisoppa och macka. Den soppan är så god tycker både Jesper och jag. Det är bara broccoli, vatten, grönsaksbuljong och en skvätt grädde, vi tog havre grädde. 
 
Förresten så har jag skickat in alla skoluppgifter för denna kurs nu så nu väntar jag spänt och hoppas att jag har klarat dom! Nu behöver jag bara läsa inför provet. 
 
Jag ska strax cykla till Amanda i det ruskiga vädret. Så är det när man inte har bil men det gör mig inte så mycket egentligen. Visst jag kan ta bussen men det tar 20 minuter att cykla dit så det känns bara onödigt. 
 
Jag har inte en enda bild att lägga upp vilket känns tråkigt!
 
 
Ta hand om er!