vidavegetal.blogg.se

2017-04-27
09:20:00

27 april

Godmorgon! Återigen längesen jag skrev något här men det är kul att se att det är några som fortfarande går in här.
Hittills har veckan varit ganska jobbig emellanåt men så är det ibland. Jag försöker ha ett positivt tänkande och det hjälper mig. Det är inte alltid lätt, jag vet, men jag tror att det är ett bra sätt för att få en att må bättre snabbare istället för att gräva ner sig och gömma sig under täcket. För mig så är det bäst att "fortsätta med livet" trots att det tar emot att hitta på saker. Jag har inte känt mig som den bästa flickvännen eller kompisen men det är nog mest jag själv som tänker på det. Hade samtal i måndags som var jobbigt men jag ser ändå fram emot nästa möte för det är så skönt att prata om det som tynger mig istället för att bära det inom mig som jag har gjort innan och delvis nu med. 
 
Jag har inte gjort så super mycket.Träffat Amanda och umgåtts mycket med Hanna. Jag tycker det är så roligt och bra att vara med min storasyster. Såklart mina andra syskon också men dom har mycket annat att göra så det blir inte så ofta. Jag har pluggat endel också och jag fick B på den senaste uppgiften så hittills i denna kurs har jag fått A och B så nu känner jag att jag verkligen vill få det på den sista uppgiften och proven också. Men jag ställer alltid in mig på att jag inte kommer klara det för då blir det roligare om jag väl gör det! Idag kommer Jespers föräldrar och lämnar våra "nya" utemöbler som vi fick av hans farbror när han flyttade. Vi får hoppas att dom kommer passa bra in på uteplatsen. Jag har också promenerat och joggat några gånger. Mår nästan alltid bra när jag har varit ute och rört lite på mig. Mycket roligare än att träna på gymmet. På söndag, valborg, så ska Jesper och jag grilla, jag kommer bli besviken om det regnar....  Jag har nog nästan aldrig firat något storslaget på valborg och jag vill inte det heller. Juste i lördags var Jesper och jag i Borgholm och träffade Jespers vänner (mina också nu). Vi lagade lite mat och spelade några roliga spel. 
 
 På lördag ska jag äntligen träffa Malin och Emelie! Vi bor egentligen inte så långt ifrån varandra, Emelie bor i Högsby och Malin i Västervik men det har inte blivit alls många gånger ändå. Önskedrömmen hade varit om alla bodde på samma plats men så funkar det ju inte när man blir vuxen. Saknar dom så mycket, mina absolut bästa vänner! Tänkte lite häromdagen och vi har varit vänner i cirka 13 år. Det känns kul!! 
 
 
Det blommar så fint nu! 
Köpte nya skor i samma modell fast en annan färg. Fick ju dom rosa av Jesper och det är nog en av dom skönaste skorna jag haft så det blev likadana. Jag har använt dom rosa nästan varje dag sen min födelsedag i oktober, det syns....
Inte särskilt fin på bild på toan haha men det var den nya tröjan jag köpte förra veckan
Vi gjorde drink i helgen
 Vi åt en god mat igår, morotsbiffar och broccolimos. Morotsbiffarna innehåller enbart morötter, mjöl och ströbröd. Billigt och gott!