vidavegetal.blogg.se

2017-03-31
09:44:40

Mer kött på benen

Hej på er! Trots att jag inte är här inne så ofta så har jag ändå läsare kvar, det är kul att se! Jag har precis ätit lite frukost och druckit kaffe, bästa sättet att starta dagen på om inte ciggen hade rökts...
 
Veckan har rullat på bra men jag blir helt dagblind för det går så fort. Som jag skrev så avslutades förra kursen för någon vecka sen och jag var ju nervös för hur det skulle gå men jag fick faktiskt B (MVG - eller VG +) så det blev jag väldigt glad och stolt över! Den nya kursens uppgifter går helt okej tror jag och den är rolig. Veckan har varit ganska full med saker faktiskt. Dels lite möten hos min studievägledare och på lite andra ställen. Jag har också gått på stan med Hanna och fixat födelsedagspresenter för att en viss person fyller år på tisdag, nämligen Jesper! Jag ser nog mer fram emot hans födelsedag än han själv för det ska bli kul att ge presenterna som jag är nöjd med. Sen har jag självklart pluggat, passat på att jogga en gång när det var soligt ute. Min cykel har haft punka några veckor så jag tog mig i kragen och lämnade in den också så det är skönt att den är lagad nu för jag använder den väldigt mycket. Vi har ju ingen bil så jag känner mig ganska beroende av den. Självklart kan jag gå men tar ju lite längre tid och lat som jag är så tar jag hellre bussen då. Hanna var här en stund igår kväll, vi gjorde inget särskilt men det var ändå mysigt. Anton var också här en liten stund igår för hans skulle på möte på skolan och bussen var tidig, det är nog bekvämt att ha en syster som bor väldigt nära skolan och bussen nu haha. 
 
Jag mår fortsatt bra men har haft lite jobbiga tankar och sådär men vägen till tillfrisknande från psykisk ohälsa är inte spikrak. Man får kämpa på för det är absolut på rätt väg! 
 
I helgen tänkte Jesper och jag baka lite till hans kalas på tisdag och på söndag ska vi, Hanna och Alex på en vårmarknad på Skälby. Inte om det är dåligt väder så det får vi hoppas att det inte blir! 
 
Hoppas ni har det bra! 
 
Handlat lite mat har jag självklart gjort
Amanda och hennes Stella var här en eftermiddag när man kunde sitta endast i t-shirt på uteplatsen. Jag vill också ha en hundis
Pappa bjöd på restaurang det var bara Anton som fattades
Snart har Jesper och jag bott här i två år! Detta var precis när vi hade flyttat in 
Nästan prick tre år sen jag blev sjuk eller ja, då det började märkas utåt sett
I veckan, mer kött på benen som kan jogga fem kilometer utan att svimma!