vidavegetal.blogg.se

2017-05-24
14:29:26

Köp chokladen

Hello! Hoppas det är okej med er. Det känns jätteroligt att det är några som fortfarande tittar in här dagligen trots kass uppdatering. 
 
Förra veckan gjorde jag inte mycket. Jesper och jag tog en kaffe på stan och jag var ute ganska mycket. I lördags var mamma, pappa och Anton här och fikade och på kvällen kom Hanna och då grillade vi. I söndags slappade Jesper och jag här hemma så helgen är jag väldigt nöjd med. Denna veckan har jag redan hunnit göra ganska mycket (för att vara mig). I måndags hade jag samtal och sen var jag hos Amanda. Igår tog jag en promenad med en kompis som jag inte har träffat på länge och det var jättekul att äntligen se henne igen. Jag mådde inte bra igår eftermiddag och kväll så Jesper och jag tog en stillsam promenad och satte oss på en parkbänk. Det var så himla fint ute, blåste inget och det var människor ute trots att klockan var halv åtta ungefär. Stor konstrast mot för ett par månader sen. Det är så härligt nu med sommar månaderna att staden "lever" på ett annat sätt. Malin var här ett par timmar idag och hon gick nyss. Jag lagade lunch till henne och sen satt vi ute och pratade. Jättemysigt! 
 
På lördag ska Hanna, Jesper, Alex och jag gå ut på krogen. Det händer inte ofta för min del haha. Det är någon slags "förfest" för Öland roots så Kaliffa spelar och det är därför vi ska dit. Vi ska även äta mat där som är vegan buffe. Det ska bli roligt! Ett stort men onödigt bekymmer jag har när jag ska göra något är vad jag ska ha för kläder på mig. Jag brukar mest gå runt i slappa byxor eller träningsbyxor och nån ful tshirt så det är lite jobbigt att hitta nåt finare i min garderob som känns bra. Överlag så tycker jag det är jobbigt att bestämma mig vad jag ska ha på mig oavsett om jag bara ska till affären som ligger 10 min härifrån. 
 
Jag tänkte inte skriva så mycket negativt för det känns bara som att jag klagar men det är lite tungt nu. Men självklart är det mycket som är positivt och härligt också!
Jag är lite rädd för hur mitt liv ska bli och om jag kommer kunna gå vidare och bli fri från saker. Jag har iallafall fått i "läxa" av min behandlare att försöka tänka lite positivt om mig själv. Det är jättesvårt för jag har klankat ner på mig själv i så många år och alltid haft något jag vill förändra med mig själv gällande mitt utseende främst. Jag får kämpa på! Jag försöker vara positiv iallafall. Sen måste jag få vara ledsen också. 
 
Hoppas ni njuter av solen mer än jag, det räcker med att jag sitter ute 20 minuter så är jag röd som en tomat eller så får jag solsting
 
Juste igår gjorde jag ett av två prov på denna kurs och det gick inte bra.... Datorn hackade upp sig och stängdes av och inget sparades. Jag var tvungen att stress skriva, tänkte ge upp för jag blev så arg men bättre att ha lämnat in något än inget alls! 
 
 
Kalmar är fint, åtminstone på våren/sommaren
Padda eller katt?
Katterna hjälper så mycket när man mår dåligt
 KÖP!